Milleniemålen - åtta gemensamma mål för en bättre värld

Milleniemålen - åtta gemensamma mål för en bättre värld

Inför millennieskiftet fanns en vilja bland världens länder att hjälpas åt med de globala utvecklingsfrågorna och få till en hållbar utveckling inför framtiden. En utveckling som ska hålla framåt och på lång sikt innebär mycket mer än att "bara" minska farliga utsläpp. Världens länder enades kring åtta stycken mål som ska uppnås senast år 2015.

Du är inte inloggad Registrera dig för att lära mer

Schoolido befinner sig just nu i en otroligt spännande och rolig beta-period. Bakom kulisserna jobbar vi för fullt med att ta fram och kvalitetssäkra vår produktion i form av texter, bilder, filmer, övningar, forum och chat. Till vår hjälp har vi lärare, lektorer och professorer men också film-producenter, animatörer, journalister och webbutvecklare. Med andra ord är vi ett stort och härligt gäng som alla brinner för skola och lärande. I höst lanseras den första delen av tjänsten, för alla elever i Sverige. Vi blir skolan som är öppen dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Under tiden får du gärna registrera dig och passa på att lära dig ännu mer om Fysik och Biologi som du kan testa redan idag.