tips som faktiskt fungerar

jag lyssnar på lektionerna och antecknar samt deltar i diskussioner på franska lektionerna. Men jag vet inte hur jag ska plugga, jag har fått göra massa omprov och högst fått D. En gång fick jag till och med F varning. Så om ni vet några pluggtips som fungerar snälla svara

Hej OceaneNeacsu!

Det är svårt med ett tredje språk - det tycker många! Det är toppen att du lyssnar och antecknar, kanske ska du också fråga din lärare om tips på hur du kan göra saker på att alternativt sätt. Det visar också för din lärare att du strävar efter ett högre betyg - något som alltid är bra!

Jag har ett tips på en app du kan testa - kanske är det ett lättare sätt för dig att lära?

"Memrise" - En smart app där du tränar så mycket du vill - men gärna varje dag! Appen är gratis och kanske kan funka.

Kolla in hemsidan Babbel.com också - där kan du träna språk på smarta sätt!

Babbel - Träna på språk - https://lp.babbel.com/d/SWE_index.html?action=redirect&button=&controller=welcome&l2=FRA&locale=sv&utf8=%E2%9C%93

Hoppas att tipsen kan hjälpa dig! Har någon annan tips för att plugga just språk?

Mattias på Schoolido

Få svar på dina funderingar, bli premium!

För att kunna ställa frågor i våra forum behöver du vara inloggad och ha ett premiumkonto på Schoolido. Just nu kan du teckna ett abonnemang för 69kr/månad eller ta del av något av våra andra erbjudanden.

Skaffa Schoolido Premium!

DU SOM ÄR ELEV FÅR TESTA GRATIS I 14 DAGAR!

Säg hej då till en röra av stenciler, appar, inlogg och sajter! Schoolido.se är lärtjänsten som samlar allt elever i åk 7-9 behöver lära sig på ett ställe. Schoolido hjälper elever att skapa ordning i lärandet, är ett stöd för lärare i undervisningen och hjälper föräldrar att hänga med i skolan. Gör som 24.000 andra – testa idag!