Svårt med kemi

Hej. Jag har väldigt svårt för kemi. Det tar lång tid innan jag lär mig saker och det känns som att alla fattar utom jag. Har ni några tips på att försöka bli bättre i kemi?

Lärare

Hej jossebosse03!

Vad bra att du börjar att fundera över det. Självklart vill vi hjälpa dig vidare.

1. Börja med att titta på den här filmen. Den handlar om minnesteknik som du har nytta i fler ämnen http://urskola.se/Produkter/176961-Plugga-battre-Minnesteknik

2. Hur mycket har du använt kemi på Schoolido? Där finns allt du behöver lära dig i åk 7-9 samlat på en plats. https://www.schoolido.se/d/kemi

3. Fortsätt ställa frågor så fort du undrar över något. Dela in "kemi" som massor mer underfrågor.

Ser fram emot fler frågor från dig!

Varma hälsningar
Angelica på Schoolido

Få svar på dina funderingar, bli premium!

För att kunna ställa frågor i våra forum behöver du vara inloggad och ha ett premiumkonto på Schoolido. Just nu kan du teckna ett abonnemang för 69kr/månad eller ta del av något av våra andra erbjudanden.

Skaffa Schoolido Premium!

DU SOM ÄR ELEV FÅR TESTA GRATIS I 14 DAGAR!

Säg hej då till en röra av stenciler, appar, inlogg och sajter! Schoolido.se är lärtjänsten som samlar allt elever i åk 7-9 behöver lära sig på ett ställe. Schoolido hjälper elever att skapa ordning i lärandet, är ett stöd för lärare i undervisningen och hjälper föräldrar att hänga med i skolan. Gör som 24.000 andra – testa idag!