Schoolido | Lär på ditt sätt

Kontakt

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Kontakta oss med ditt ärende så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välj typ nedan, t.ex. ”Beställning” eller ”Support" och beskriv ditt ärende för oss. 

Psst! Om du vill ge feedback till oss går det även bra att klicka på fliken "Förslag" som du hittar ute till vänster på sidan - den hänger med var du än befinner dig på Schoolido.. 

Kontakta oss via e-post

Ärende
Vad heter du?
E-post
Telefonnummer
Meddelande

Tack för ditt meddelande

Vi återkommer så fort vi kan!

HAR DU FRÅGOR OM HUR DIN SKOLA KAN ANVÄNDA SCHOOLIDO?
- KONTAKTA MIG.

Oscar Burman

Oscar Burman

Försäljningsansvarig Skola
oscar.burman@schoolido.se
070-5166503

Oscar Burman

Oscar Burman

Försäljningsansvarig Skola
oscar.burman@schoolido.se
070-5166503

Angelica Klasson

Angelica Klasson

Kundvårdsansvarig Skola
angelica.klasson@schoolido.se
073-5299342

Supportpolicy

Du som användare är viktig för oss och vi strävar alltid efter att ge alla våra kunder en så bra upplevelse som möjligt vid användandet av vår produkt samt i kontakten med oss.

Vi besvarar frågor via support@schoolido.se eller supportformuläret ovan, under kontorstid. På Schoolido eftersträvar vi att besvara alla frågor så snart som möjligt. Merparten av alla frågor besvaras inom 48 h, vid helgdagar, klämdagar och större högtider kan det ta någon dag extra innan vi har möjlighet att besvara din fråga. Som kommunkund eller skollicenskund kan du också kontakta din kontaktperson direkt via telefon vid frågor. Beroende på hur ditt avtal är utformat kan du som kommun- eller skolicenskund även ha tillgång till en utökad supportnivå.

Vår målsättning är att Schoolido alltid ska fungera på bästa sätt för dig som användare. I vissa fall kan det dock smyga sig in något fel och om detta skulle ske ber vi dig att rapportera detta via supporten. Vi arbetar på att avhjälpa alla inrapporterade störningar så snart som möjligt.