Schoolido | Jobba med oss

Jobba med oss

Schoolido är en snabbväxande digital läromedelsstartup. Vi är 10 personer, med ett kontor i Stockholm och ett utvecklarkontor i Boden. Det vi har gemensamt är att vi brinner för att ge alla ungdomar chansen att lära på sitt sätt och ge varje elev bäst förutsättningar för att lyckas med sina studier. Med hjälp av modern teknik vill vi skapa bättre förutsättningar och möjligheter för dagens ungdomar inför framtiden. Vi gör lärandet modernt, roligt och tillgängligt för alla!

Vårt digitala läromedel täcker för närvarande in 12 ämnen i åk 7-9 och till hösten lanserar vi också åk 4-6. Vår tjänst används både av skolor integrerat i undervisningen men också som en digital läxläsningstjänst till stöd för elever och föräldrar över hela Sverige.

Lediga tjänster

Schoolido söker nu säljare till vårt kontor i Stockholm

Är du en driven säljare med goda kunskaper inom området skola så ska du läsa vidare! Schoolido är ett spännande tillväxtbolag inom digitalt lärande. Vårt digitala läromedelspaket riktar sig mot årskurs 4-9 i 12 ämnen. Vi behöver nu stärka vår säljstyrka med en driven säljare med erfarenhet av försäljning mot skola och kommun. Du kommer att driva hela processen från första kontakt till affär. Du förväntas även förvalta befintliga kunder på ett kundvårdande sätt. Tjänsten innebär resande i Sverige till ganska stor omfattning. Vi söker dig som är kommunikativ, lösningsorienterad och är handlingskraftig. Att prata inför stora eller små grupper är något som du gillar och är bra på.

Körkort minst B är krav
Mycket god datorvana
Goda kunskaper i både engelska och svenska
Lön/förmåner:

Garantilön och provision
Tjänstebil
Arbetsutrustning (mobil, dator osv)

Tjänsten avser heltidsanställning med 6 månaders provanställning.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast  2018-09-30. Intervjuer sker löpande.

Ansökan med CV skickas till:

skola@schoolido.se

Spontanansökningar

På Schoolido är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer som brinner för samma sak som vi, att ge Sveriges elever förutsättningar för att lyckas i skolan. Vi tar också emot praktikanter/exjobbare i mån av tid.

Är du intresserad av att jobba hos oss så hör av dig till någon av mailadresserna nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!