någon som kan skriva lite saker man kan få hjälp a när det gäller atomer och molekyler

atomer och molekyler - hjälppppp

Lärare

Hej julia neuman!

Har du testat vår sökfunktion? Skriv in t.ex. "atom" och då får du träffar i HELA Schoolidos material dvs i alla ämnen samt om någon har ställt en fråga om t.ex. atom. Testa!

Du får då t.ex. den här träffen: https://www.schoolido.se/a/grundamnen-molekyler-foreningar/atom där det finns film, text, biler och modeller som förklarar atomen. Vill du veta mer kring atomen hittar du t.ex. atomkärna, protoner, neutroner och elektroner i "Relaterade artiklar" på högersidan.

På samma sätt kan du söka på "molekyler" och få upp den här sökträffen: https://www.schoolido.se/a/grundamnen-molekyler-foreningar/molekyl

Förstår du nu mer om atomer och molekyler samt hur du använder sökfunktionen?

Varma hälsningar
Angelica på Schoolido

Få svar på dina funderingar, bli premium!

För att kunna ställa frågor i våra forum behöver du vara inloggad och ha ett premiumkonto på Schoolido. Just nu kan du teckna ett abonnemang för 69kr/månad eller ta del av något av våra andra erbjudanden.

Skaffa Schoolido Premium!

DU SOM ÄR ELEV FÅR TESTA GRATIS I 14 DAGAR!

Säg hej då till en röra av stenciler, appar, inlogg och sajter! Schoolido.se är lärtjänsten som samlar allt elever i åk 7-9 behöver lära sig på ett ställe. Schoolido hjälper elever att skapa ordning i lärandet, är ett stöd för lärare i undervisningen och hjälper föräldrar att hänga med i skolan. Gör som 24.000 andra – testa idag!