ERBJUDANDE!


"JÄTTEBRA INNEHÅLL OCH HJÄLP! TACK VARE SCHOOLIDO FICK JAG HÖGA BETYG I NO-ÄMNEN."

- Leyla, 14 år

SKAFFA SCHOOLIDO PREMIUM OCH FÅ HÖRLURAR PÅ KÖPET!

Schoolido är lärtjänsten som samlar allt elever i åk 7-9 behöver lära sig på ett ställe. Gör som 24.000 andra – testa idag!

"JÄTTEBRA INNEHÅLL OCH HJÄLP! TACK VARE SCHOOLIDO FICK JAG HÖGA BETYG I NO-ÄMNEN."

- Leyla, 14 år

SCHOOLIDO FÖR ELEVER

12 granskade ämnen

Har du tröttnat på att leta runt hela nätet efter granskat och relevant material? På Schoolido finns det du behöver lära dig, endast en sökning bort.

SO, NO, matematik, svenska, engelska & HKK för åk 7-9

Säg hejdå till en röra av stenciler, appar och inlogg till olika sajter! Vi samlar skolans ämnen för åk 7-9 på ett ställe.

Tusentals artiklar, filmer, bilder och quiz

Gör läxan på vägen hem från skolan! Testa dina kunskaper i ett quiz eller se en film som gör det svåra enklare. Välj ditt sätt att lära.

Få hjälp i forumet Schoolroom

Gillar du att göra läxan tillsammans med vänner? Inga problem. I forumet Schoolroom får du hjälp av andra lärare, elever och Schoolidos team.

Hjälp inför nationella proven i 9:an

Går du i nian och nationella proven närmar sig? Lugn, vi hjälper dig. Smarta tips, svar från tidigare prov samt exempel som du kan öva på.

Upplästa texter

Vill du lyssna och lära? Få allt innehåll uppläst genom en knapptryckning. Sätt på dig lurarna, luta dig tillbaka och låt dina tankar växa.

"Nu när jag går i nian är det mycket att hålla koll på och Schoolido har i stort sett allt jag behöver lära mig för att nå högre betyg! 10/10"

- Amani, 15 år