Höststart!

Hoppas att ni alla har haft en bra sommar och är laddade inför det nya läsåret!

Hösten är en tid för nystart och det känner man verkligen här på Schoolido. Våra duktiga medarbetare och pedagoger har jobbat hårt under sommaren (även om vi har unnat oss lite semester också) och vi har laddat med massor av nyheter inför skolstarten. 

I planeringsverktyget hittar du nu färdiga planeringar, av bland andra Göran Svanelid och Sten Arevik, som du som pedagog, eller förälder, (eller både och!) kan använda.

Vi rullar också ut en rad nya funktionaliteter som vi arbetat fram tillsammans med SPSM, Specialpedagogiska skolmyndigheten, för att göra det ännu enklare för alla att lära med Schoolido. Att alla ska kunna lära på sitt sätt är något som ligger oss på Schoolido väldigt varmt om hjärtat.

Schoolido startades av Hanna Harge, lärare och mamma till en dyslektisk son, varför vi redan från början har haft som mission att alla ska få känna att de kan lyckas i skolan. Detta är något vi har med oss i allt vi gör och är en ledstjärna för all nyutveckling.

En annan nyhet inför hösten är också den här bloggen! Här kommer vi att berätta om vad som är på gång på Schoolido, men också dela med oss av det som inspirerar oss och förklara och utveckla tankarna bakom Schoolido. Vi hoppas därför att ni tittar in här med jämna mellanrum för att hitta inspiration.

Vi kommer att vara flera personer som skriver på bloggen, både för att spegla att det är ett lagarbete som ligger bakom Schoolido, men också för att ni ska få olika perspektiv och möjlighet att lära känna våra medarbetare bättre.

Har ni kommentarer, idéer för bloggen (eller Schoolido i allmänhet) så tveka inte att höra av er. Vi vill utveckla vår blogg och Schoolido som produkt tillsammans med er, Sveriges lärare, föräldrar och elever.

Jenny Ann Ax:son Johnson
VD Schoolido