#LARMEDFILM
TÄVLA OM EN KAMERA MED SCHOOLIDO!

I samarbete med Stockholm Filmfestival Junior

Lär du dig bra med film? Tävla med din egen kortfilm på Sveriges bästa utbildningssajt 2018. Vinnaren får sin film publicerad på Schoolido.se, en kamera från GoPro och ett års fri användning av Schoolido. Även plats två till fem kommer att vinna fina priser som avslöjas senare samt möjligheter till hedersomnämnande.

Tävlingsbidraget ska vara en film på max en minut som handlar om hur du lär dig någonting inom något av högstadiets ämnen. Du kan filma dig själv, animera, göra en spelfilm eller någonting annat. Bara fantasin sätter gränserna. Tävlingsbidragen kommer att bedömas av en jury. Vinnaren kommer att meddelas via e-post eller telefon.

Läs mer om samarbetet mellan Schoolido och Stockholm Filmfestival Junior här!

Ansök nedan!
För att vara med och tävla behöver vi ditt bidrag innan 6 maj 2018. Glöm inte att dela filmen under #larmedfilm i sociala medier!

Vi på Schoolido vet att många lär sig bra med film. Därför lyfter vi upp svåra ämnen eller teman och skapar film som förklarar. Se ett axplock av hur vi jobbar med film i vår Showreel här!

Ditt bidrag:
Anmälningsuppgifter:
Målsmans uppgifter:

Vad är Schoolido?

Schoolido.se är en digital läxhjälp med 12 ämnen för elever i högstadiet. Allt material är anpassat till högstadiet och framtaget i enlighet med kursplanerna.